Anne Verhart

docent zang

Opgegroeid in een muziekschool aan huis, heeft Anne vroeg geleerd instrumenten te bespelen. Als 7-jarig meisje begon ze op hoorn en bariton in het lokale muziekorkest. Uiteindelijk heeft ze die muzieklessen ingeruild voor haar ultieme passie; zingen. Nu begeleidt ze zichzelf graag op piano of gitaar.

Delen met:

Inmiddels is Anne afgestudeerd zangeres aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, in de richting Jazz & Pop. Tijdens en na de opleiding is Anne bezig haar stem te laten horen in verschillende formaties. Zo heeft ze in haar vaste band Cousin Hatfield getoerd door Europa met USA Roots muziek en eigen werk. Ook zingt ze in het koor Gospel Boulevard en is ze werkzaam als studiomuzikant, backing vocal en solo-artiest. Op het gebied van songwriting maakt Anne naam in de DJ-scene als ANVY, daarnaast is ze bezig met musical, kleinkunst en pop. 

Met haar 22 jaar en brede CV heeft Anne het enthousiasme om leerlingen te stimuleren muziek te gaan maken op hun eigen manier en tempo. Door haar kennis van verschillende genres kan Anne goed inhaken op de wensen van de leerling en kan samen gewerkt worden naar een hoger niveau, naast een leuke lesperiode.