Noa Koeleman

docent kinderkoor

Noa Koeleman is 23 jaar oud en afgestudeerd Docent Muziek bij het Conservatorium ArtEZ in Zwolle, waar zij nu verder studeert voor de opleiding Jazz & Pop. Noa heeft deze bewuste keuze gemaakt om dat zij zich verder wilde richten en kwalificeren op het musiceren náást het doceren.

Van kinds af aan heeft Noa veel verschillende stijlen gezongen, en zij heeft -naast de middelbare school- ook twee jaar lang de vooropleiding Muziektheater in Arnhem gevolgd. Haar focus ligt vooral op popmuziek, soul, gospel en het schrijven van eigen nummers. Het schrijven van Engelse- en Nederlandstalige muziek doet zij met heel veel plezier, en uiteindelijk wil zij dan ook graag haar eigen muziek gaan uitbrengen. Dit jaar is haar eigen muzieknummer ‘Show Us The Light’ gearrangeerd door Jasper Staps, en dit nummer is uitgevoerd samen met het ArtEZ Poporkest. Noa treedt op als leadzangeres, maar ook het zingen van backing vocals is een passie van haar.

Noa is onze vaste docent voor het kinderkoor, en Noa vind het met name heel belangrijk om vanuit plezier te werken, en het samen zingen met kinderen is voor haar een van de leukste dingen die er is! Ook is het voor Noa belangrijk om een veilige en fijne sfeer te hebben in de lessen, waarbij plezier en samenzang centraal staat. Zij vindt het heel leuk om leerlingen te enthousiasmeren, en zij kijkt dan  ook graag naar input van de leerlingen zelf.

Wil je een afspraak maken met Noa Koeleman voor het leren zingen in een kinderkoor?

Bel of mail ons.

0630158088 Contactformulier