Sebastiaan van Sliedregt

basgitaar, contrabas, elektronica, productie, beats en synthesizers

Van kinds af aan is Sebastiaan al bezig met muziek. `Gedurende zijn jeugd groeide hij op met Motown, Frank Sinatra, Tower of power en andere artiesten. Na zelf een aantal jaar als autodidact basgitaar te hebben gespeeld met wat bijlessen van zijn vader, besloot hij uiteindelijk om les nemen, in een band te gaan spelen en het Conservatorium te volgen.`Sindsdien speelde hij met de band Chayah op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Met YVI en Daisy Bellis, de bands waar hij dit moment mee optreedt, speelde Sebastiaan op diverse podia en festivals zoals Hedon, Metropool, Melkweg Amsterdam, Eurosonic Groningen, de Popronde, de Grote prijs van Nederland en de Horizontour.

Gedurende zijn tijd op het Artez Conservatorium in Zwolle heeft hij zich verdiept in meerdere onderwerpen als Basgitaar, Contrabas, elektronica, productie, beats en synthesizers. Hier werden lessen en workshops gegeven door onder andere: Sharay Reed, Yellowjackets, Ludowic, BIGYUKI, Henk de Ligt en Serge Bredewold

Dit, samen met het bestuderen van verschillende genres, werken als een arsenaal waaruit hij kan kiezen bij het maken van creatieve nieuwe platen. Inmiddels heeft Sebastiaan 2 albums en 2 EP’s opgenomen in studio’s als: Kytopia, Key studio, Coot studio en meerdere thuis studio’s van zijn collega’s.

Als er vrije tijd over is dan is hij in zijn eigen thuisstudio te vinden waar hij studeert en beats en soundscapes maakt.

Wil je een afspraak maken met Sebastiaan voor les?

Neem dan contact met hem op.

0630158088 Contactformulier