Over ons

Waarom zou jij voor Muziekschool Zwolle kiezen?

Het aanbod voor muziekles in Zwolle is groot. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vakkundige docenten, die allen een conservatorium verleden hebben en stuk voor stuk professionele en vakbekwame muziek docenten zijn. Hieronder hebben we alle voordelen voor je op een rijtje gezet!

1.Lage kosten: betaalbare lessen voor iedereen!

Muziekschool Zwolle vind het belangrijk dat iedereen de kans heeft om in Zwolle plezier te maken met muziek. Daarom houden we de lessen voor iedereen betaalbaar en is er altijd een mogelijkheid voor jou om muziekles te volgen.

2.Hoge kwaliteit van de lessen

Muziekschool Zwolle werkt alleen met docenten die hun sporen al verdiend hebben in de muziek. Je krijgt bij ons een professionele docent

3.Bereikbaarheid

De leslocaties van Muziekschool Zwolle zijn centraal gelegen vlak aan de Ceintuurbaan en daarom goed bereikbaar binnen Zwolle. Binnen de wijk kunnen kinderen zich veilig vervoeren per fiets.

4.Fijne en veilige les locatie

Muziekschool Zwolle maakt gebruik van rustige en ruime werkplekken binnen de basisscholen. Het gebruik van basisscholen als les locatie is veilig en vriendelijk voor kinderen, en ook aangenaam voor volwassenen.

5.Persoonlijke benadering

Docenten binnen muziekschool maken een plan van aanpak die op jouw wensen en niveau aansluit. Ben jij helemaal gek van een bepaalde artiest of muziekstijl? Dan stemmen we ons lespakket hierop af!

6.Voorspeel avonden en concerten


Muziekschool Zwolle organiseert een paar keer per jaar voorspeel avonden, bijvoorbeeld het kerstconcert of het jaarlijkse zomerconcert. Zo bouw je vanaf het begin af aan ervaring op in het optreden en voorspelen!

7.Mogelijkheden tot samenspel met andere muzikanten

Omdat Muziekschool Zwolle diverse docenten met verschillende instrumenten onder zijn hoede heeft, kan jij samenspelen met andere leerlingen. Ben je op zoek naar een andere gitarist, of een zangeres, geef het door aan je docent, en we gaan voor je op zoek naar iemand die bij je speelstijl en niveau past!

8.Gratis proeflessen

De proeflessen zijn gratis bij ons! Neem dus direct contact op en plan een proefles voor het instrument dat je wilt bespelen!

Locaties

De muzieklessen worden gegeven in basisschool de Ark (Gedeputeerdenlaan 47) en basisschool de IJsselhof (Staatssecretarislaan 10).