Anja Jansen

docent piano en zang

In 1974 geboren en getogen in Kiev, Oekraïne en alweer sinds 2001 in Nederland woonachtig. Anja is directrice en eigenaresse van de muziekscholen Zwolle, Zwolle-Zuid en Hoogeveen, tevens docent piano/zang. Haar eigenschappen: spontaan, vrolijk, enthousiast en gedisciplineerd. Ze geeft nu al weer 16 jaar met veel plezier en naar tevredenheid pianoles.

In aansluiting op haar algemeen hoger voortgezet onderwijs is Anja Cum-Laude afgestudeerd aan diverse Hogeschool opleidingen op het gebied van zang, piano, dirigentschap: de Pedagogische Universiteit “Dragomanov“ te Kiev en de Hogere Theaterschool welk internationaal bekend is als “Operettetheater Kiev”, gevolgd door Magistratuur Zang.

Haar verdere muzikale loopbaan heeft Anja in Nederland voortgezet. Eerst als invalkracht bij de toenmalige “Muziekschool Hoogeveen” en bij “Muziekschool Zwolle-Zuid”. In 2010 heeft Anja “Muziekschool Zwolle-Zuid” overgenomen waar zij met 6 enthousiaste docenten individueel maar ook groepsgewijs zangles en lessen op diverse instrumenten verzorgt. Haar methode: methode: Geen mens is gelijk! Ook Anja beseft dat en past daarom haar lessen aan elk individu aan op het gebied van tempo en methode. De te volgen methoden zijn zeer gevarieerd en afhankelijk van het niveau.

Wil je een afspraak maken met Anja Jansen voor piano of zang?

Bel of mail ons.

0630158088 Contactformulier