Muziekschool Zwolle & Muziekschool Hoogeveen

Niet alleen een muziekschool, maar óók een platform voor hoogopgeleide docenten!


Er zijn veel muziekscholen, en nog veel meer enthousiaste muzikanten die – al dan niet particulier - lesgeven in hun muzikale richting. Bij muziekschool Zwolle / Zwolle Zuid wordt in verschillende disciplines les gegeven door vak musici die weten dat muziekles méér is dan alleen het leren lezen van noten of het beheersen van een populair muzieknummer.

Zonder uitzondering zijn onze docenten hoogopgeleid, zeer gemotiveerd en volledig gefocust op het doorgeven van hun muzikale kennis aan anderen.

Volledig gefocust zijn, dat kunnen onze docenten omdat de muziekschool hen een platform biedt waar zaken als administratie, facturatie, debiteurenbeheer maar ook marketing, etc., en ook het organiseren van de jaarlijkse concerten volledig door de muziekschool gebeurt: werkelijk een hele zorg minder!

De docenten zijn bij ons als zzp’er aangesloten, dus zelfstandig maar dan wel in een professionele omgeving!

Wij werken uitsluitend met de door onszelf opgestelde voorbeeld overeenkomst conform DBA wetgeving: "Gastdocent muziek educatie", registratienummer Belastingdienst: 90115.95326.1.0

Als muziekschool gaan wij ons muzikale aanbod uitbreiden!

Wij komen graag in contact met docenten de instrumenten blokfluit
, drums
 en -strijkinstrumenten.

U heeft een hogere muzikale opleiding en beleeft veel plezier in het doorgeven van uw muzikale kennis aan met name minderjarigen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

0630158088 Contactformulier