Edmund van Motman

gitaardocent

Edmund van Motman: geboren in 1959 te Hattem. Na afronding van het Conservatorium in Zwolle is hij intensief in verschillende projecten als sessie gitarist verder gegaan.

Edmund heeft met veel bekende bands en artiesten samengewerkt en gespeeld: o.a. met twee van zijn broers in de Funk/fusion band Phalanx, Trijntje Oosterhuis, Jasmin (vm achtergrond van Total Touch), R&B zanger Gio en zangeres Do.

Ook is Edmund bij veel verschillende R&B en Gospel projecten projecten betrokken geweest en heeft veel op gospelfestivals gespeeld, waaronder het Black Gospelfestival in de Heineken Music Hall. Om enkele projecten te noemen: een jaar on tour met de The Lion Heard Band en Abraham Laisina (met o.a. live opnamen voor radio en tv in Bulgarije), een bijdrage geleverd aan het Levi Generation Project (voorprogramma Canton Jones), meerdere jaren met de band Gospel Unit o.l.v. Merom Sweeb.Ook heeft Edmund opgetreden met Rashunda Clement (leadvocal van de Harlem Gospel Singers, USA ) op het New Orleans Meets Luxemborg Festival, en een jazzfestival in Oostenrijk. Een zeer wervelende ervaring was zijn hoge punctualiteit en discipline eisende rol bij de Broadway Soul Jam, Showbiz City van Joop van Ende Producties. Dit betekende een intensieve samenwerking met choreografen, orkestmusici en een musical director. Edmund geeft met veel enthousiasme gitaarles bij twee muziekscholen en is naast zijn docentschap altijd te vinden voor andere projecten en sessions. Edmund is met veel vreugde echtgenoot en trotse vader van een zoon.

Wil je een afspraak maken met Edmund van Motman voor gitaarles?

Neem dan contact met hem op.

0630158088 Contactformulier